SKRIVET: 2009-03-04, kl 22:01:12 | PUBLICERAT I: Övrigt

Örebro!

Jag lever fortfarande, jag lovar! Trots att det har varit väldigt dött här på sista tiden. Det har inte blivit mycket tid över för bloggande nu när praktiken är igång. Men jag kan kanske trösta er med att jag mår toppen av all aktivivet och alla människor jag träffar, har träffat och ska träffa! Efter att jag såg Seven pounds har det hänt en del.

Just nu sitter jag i arbetsrummet - mitt tillfälliga sovrum - hemma hos Syster yster i Örebro. Ute i vardagsrummet är det hockey som gäller på tjockTVn medans det äts mackor och promeneras genom hallen med lilla Anton. Ja det är nog inte många av er som har missat att jag har blivit moster!! Imorgon fyller systersonen Anton en heel månad! och genom halva hans liv har jag fått chansen och äran att befinna mig delvis i hans vardag och självklart också tillsammans med min syster och hennes sambo. Dundermysigt! Jag kommer sakna dem när jag är tillbaka i Norrköping igen. Vilket jag samtidigt längtar jäättemycket efter. Men... Jag mår bra helt enkelt :)

Jag vet inte riktgit vad mer jag ska raportera. Känner mig lite trött och småsnurrig faktiskt, så jag ska nog börja fundera på ett möte med John Blund snart.  Joo, men jag var ju i Karlskoga i helgen föresten. Hälsade på Lena och Linda, partade och lite andra trevligheter :) Skulle gissa på att det är den tröttheten som börjar slå till nu. Dygnet blev lite galet där, men kul hade vi!

Nej kära vänner, nu ska jag avsluta här och socialisera mig lite.
Hoppas att alla mår lika bra som jag och att alla HV3or har det bra på praktiken!
vi ses om drygt en vecka i Norpan igen!

Kram och God natt


Syster Yster

Elin ska ha all cred för att hon står ut med all Hockey som pågår här just nu (på tjock-tv:n, nu kände jag mig gammal)! Undrar om inte det (Hockeyn) är jobbigare för "sport-tokiga" Elin, än Antons skrikande!?! Nåväl, Elin verkar trivas bra även i sällskap av dator med MSN, Facebook, Blogg, youtube, alla kompisar på nätet (och en skål med chips då och då)! Tiden har gått fort och nu är det bara en vecka kvar innan arbetsrummet blir tomt igen. :(

Var snälla mot henne i Norrköping sen, annars kommer jag och slår er på fingrarna med en linjal!!!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: