SKRIVET: 2009-06-06, kl 17:11:21 | PUBLICERAT I: Övrigt

Studentbal 2009

Ja, igår var Norrköping fullt av färglada balklänningar och slipsar. Vi var på den stora balen med alla de kommunala skolorna på Louis DeGeer. Vi gjorde oss iordning här hemma och tog oss sedan ner till Flygeln där röda mattan var utrullad och kamerorna gick varma. Min far har fortfarande alla de arrangerade bilderna i sin kamera men jag slänger upp ett litet axplock av vad jag lyckades fånga med min lilla kamera under kvällen tills jag fått hans. Enjoy!


Sandra & Micke

Karin & Tobias

 Maria & Kalle

 Lina & Sebastian

 Jag & Ola

 Förrätten. Har ingen aning om vad det kan heta, men det var en luftig brödbit och lax med någon jättegod goja ihop pressat till en liten cylinder och en ganska söt brun sås. Riktigt smarrigt!

 Varmrätten. Kalvschnitzel (?) med potatis, grönsaker och en sjuuukt god kantarell sås. Till varje rätt serverades ett eller två glas valfri dryck av cider, öl och vitt eller rött vin :) Jag laddade upp med en cider och ett glas vitt ^^ Vattnet rörde jag nog aldrig. Men dra inga slutsatser nu, höll mig mycket redlig hela kvällen faktiskt :)

 Jag fick tyvärr ingen bild på efterrätten. Det var en riktigt god chokladmouss med pistagekräm och något krisp med en hallonsås, tror jag, blev osäker nu om det kanske var körsbär? För det smakar ju så lika - eller inte...! Jag har i alla fall inte ätit så gott som jag gjorde denna kväll på väldigt länge.

 
Tack allihopa för en underbar kväll, ni är bäst! <3 Mååånga flera bilder finns och pappa har nog en hel del superfina bilder på oss innan vi åkte iväg, men nu hinner jag tyvärr inte lägga upp fler. Det kommer nog på Måndag, håll ut!

Nu ska jag röra mig mot Motala via Morfar i Linköping. Imorgon blir det 20-års kalas i Vadstena för Hanna!
Tjingeling!

SKRIVET: 2009-06-04, kl 16:54:48 | PUBLICERAT I: Övrigt

FÖR VI SKA TA STUDENTEN!!



Snart är det dags. Det är verkligen inte många dagar kvar nu, imorgon är det exakt en vecka. Det är så blandade känslor att det inte riktigt går att reda ut allt. Det ska bli skönt att komma hem och få maten lagad, tvätten tvättad, (lite får man väl hjälpa till såklart, men det ska vara lite det) börja övningsköra, söka jobb m.m.m.m och fortsätta leva livet. Däremot går det inte att beskriva i ord hur mycket jag kommer sakna de här tre åren med ALLT vad det har inneburit av människor, platser, upplevelser och lärdomar. Trots det skulle jag nog inte vilja ha ett år kvar. Den här delen av livet får helt enkelt ta slut nu, men jag tänker låta den finnas i minnet för resten av mitt liv och se tillbaks på med hjärtat fyllt av värme, glädje och enorm tacksamhet.

Hv3
Norrköping
Floristgymnasiet
Blomsterhus
och alla andra människor och platser som hör till...

TACK!
Ni har gjort de här tre åren oslagbara, men framför allt oförglömliga