SKRIVET: 2009-11-08, kl 20:50:50 | PUBLICERAT I: Övrigt

Lite bilder från helgen

Här är några bilder som jag snott från Emma, fler kommer eventuellt när jag fått från Karin :)





















Tack för en underbar helg. Tack för att ni är ni och för att ni fortfarande är de bästa vännerna man kan önska sig <3 och GRATTIS åter igen Eira!

SKRIVET: 2009-11-06, kl 14:20:45 | PUBLICERAT I: Övrigt

Peking here we come!

Jag satt uppe till kl 3 igår kväll och pluggade till det här jäkla engelska provet, och vad händer, joo skolans hemsida har gett upp totalt vilket innebär att jag får göra provet på Måndag istället! Det hade varit skönt att ha det gjort. Sen är det väl i och för sig så de tre timmarna som är kvar innan Lina kommer kan jag behöva till att packa färdigt och stoppa i mig lite mat, så på sätt och vis var det bra att provet blev uppskjutet. Annars hade det gått åt fyra timmar till det. Men man blir ju lite irriterad. Dock blir det med allra största sannolikhet inte någon långvarig irritation eftersom jag äääääntligen ska till Norrköping i eftermiddag!! Eira har äntligen fyllt 18 och efter fem månader ska jag äntligen få träffa Lina och Karin igen! Ja, en himla massa äntligen :D

Ikväll ska vi hem till Emma, där troligtvis Ola, Pernilla och Jansson också gör oss sällskap, därifrån drar vi vidare till Palace och på lördag går vi till Dehli och därefter till Hugos. Nej det här kan inte bli annat är fantastico, jag är såå taggad - Definetly got the feeling!

Trevlig helg allihopa. Nu ska jag tysta magen och packa väskan =)



Grattis älskade Eira! <3

SKRIVET: 2009-11-05, kl 10:54:50 | PUBLICERAT I: Övrigt

Håret

Ja ungefär så här ser jag ut nu. Färgerna är ju kanske inte riktigt att lita på till hundra i mobilkameran. Den ljuslila fläcken i luggen är bara motljus ;) Jag tror inte heller att det är riktigt lika grånyanserat i verkligheten som det ser ut på bilden.

Det känns lite ovant, även om jag var brunhårig innan så är skillnaden stor! Men det här känns riktigt bra, jag tror att jag vänjer mig ganska snabbt och det kommer ju bli aningen ljusare efter ytterligare några tvättar och några av mina naturliga slingor tittar nog fram snart också.
Vad tycker du?

SKRIVET: 2009-11-04, kl 22:19:31 | PUBLICERAT I: Övrigt

I'm not alone!!

Hahaha, jag har hittat min grupp på facebook! "Vi som alltid är ute i sista sekunden, fast vi hade gott om tid från början". Det visar sig att det finns drygt 16300 andra där ute som kände sig lika träffade, jisses...

SKRIVET: 2009-11-04, kl 20:04:10 | PUBLICERAT I: Övrigt

Döfläsk och CV

Idag hade jag totalt sex besökare på jobbet, varav hälften handlade. Det ni! Dagskassan blev inte speciellt katig kan jag lova. Nu är jag i alla fall hemma i värmen, har krupit upp i sängen under en filt och sitter och väntar på kvällsmaten som förbereds i köket. Idag har jag börjar fundera allvarligt på att börja träna, på gymet som faktiskt inte ligger mer än två kvarter härifrån, så det är väl på tiden. Jag ska köpa ett 15-kort och försöka sätta igång i veckan som kommer :) Jag tänkte försöka varva med simmning så att jag inte tröttnar, döfläsket behöver röra på sig!

I kommande veckan ska jag också gå till arbetsförmedlingen och skriva in mig igen. Nu när Engelskan tar slut så innebär det att jag kommer ha mycket mera ledig dagtid, men eftersom jag inte har körkort eller bil än så har jag ingen möjlighet att jobba mera än vad jag gör ute på Hagebyhöga. Jag kan ju inte bara gå hemma och trots att jag trivs jättebra där ute så kan jag inte förneka att det skulle vara såå mycket bekvämare att ha ett jobb inne i stan. Så nästa vecka blir det att skriva färdigt mitt CV och börja leta möjliga arbetsplatser. Man lär väl få gå runt och dela ut CV:t eftersom de inte finns speciellt många jobb på platsbanken som jag är kvalificerad för. Men jag ska i alla fall jobba året ut på Hagebyhöga som minst, sen får vi se :)

Jaha, ska man se på bönderna ikväll eller ska man kanske leta upp någon bra film, eller kanske göra det man borde - PLUGGA! Jag har ett fyra timmars engelska prov sk. "Final Exam" på Fredag och mina gramatik kunskaper är minst sagt bristande. Det blir kanske lite av båda då :) Nu är det kvällsmat!

SKRIVET: 2009-11-02, kl 12:22:10 | PUBLICERAT I: Övrigt

God morgon

Nu har Krister åkt hem till Karlskoga för att gå på sin jobbgaranti, jag sitter här och funderar på att koka mig lite gröt till frukost. Det blev bara varsin actimel innan han åkte och nu kurrar magen ganska ordentligt. Jag känner mig lite stolt faktiskt, trots det äckelgråa piss vädret ute (som i vanliga fall får mig på energinivå 0). för jag har redan hunnit bädda om sängen, sortera garderoben riktigt ordentligt och städat rummet. Bra va!
Så nu känns det lite bättre och jag tror att jag känner mig lite piggare trots vädret. Jag ska väl kolla igenom almanackan och gå igenom dagens agenda nu då, sen räkna lite kvitton och greja, men först blir det gröt.

Btw så har jag faktiskt tänkt på att solen, med vääldigt få undantag, alltid kommer och går med Krister :)



En såndär sollampa skulle man ha att vakna till nu när vintermörkret är här.

SKRIVET: 2009-11-01, kl 16:54:58 | PUBLICERAT I: Övrigt

Två veckors "ledighet", längtan till Norrköping och så lite plugg

Så var denna jobbhelgen avklarad. Krister kom hit igår när jag kom hem från jobbet :) eller snarare, han var redan här när jag kom hem. Först ringde han precis när jag skulle åka och sa att han skulle komma senare, men när jag kom hem satt han här på mitt rum och väntade. Jag misstänkte att det var så, men blev ju dunderglad för det ändå! :) Nu sitter han och Rolf och kollar på fotbollen, vilket inte direkt intresserar mig så mycket, och snart hoppas jag att det blir maaat för jag är jättehungrig!

Nu väntar två veckor med en himla massa äventyr. På Tisdag ska jag färga håret hos frisör för första gången, Onsdag ska jag jobba och på Fredag hämtar Lina upp mig påväg till Norrköping. Där blir det två kvällar med partaj och en massa skoj med Lina, Karin och så Eira som nyligen fyllt 18, vilket jag ser riktigt mycket fram emot! Ååhh det ska bli så kuul! Jag har inte riktigt insett förens nu hur mycket jag har saknat er <3

Nästa vecka tror jag inte att planerna är så jättemånga, det blir en hel del övningskörning hoppas jag och så ska vi börja lite smått med Nationellt prov i Svenska B och så blir det jobb till helgen.

Om Rolf håller vad han sagt så väntas det mat här om ca 10 minuter så nu ska jag byta kläder så att jag blir av med jorden från jobbet och gå och pussa lite på min gubbe :)

Tjingeling!