SKRIVET: 2010-03-11, kl 16:01:22 | PUBLICERAT I: Övrigt

Nej vi gör såhär...

...att du går in här istället, så ses vi där i fortsättningen! :)
Puss!

SKRIVET: 2010-03-11, kl 12:06:57 | PUBLICERAT I: Övrigt

Jag jobbar på det

Det var värst vad detta gick trögt! Men jag tänker tappert kämpa vidare mot en tätare uppdatering här, om inte annat så för min egen skull i framtiden, och snart så, snart ska jag lyckas!

Jaha, då har man lämnat tonåren nu då. Det känns... inte så mycket faktiskt, men det har det väl egentligen inte gjort sen man fyllde 10. Shit, det är 10 år sedan!! Det känns. Bra, men ofattbart. Det går verkligen bara snabbare och snabbare. Men det gör mig egentligen inte så mycket, så länge jag är nöjd med tiden som går så är det bara härligt att det flyter på, och änsålänge är jag mycket, mycket nöjd och jag kan inte tänka mig annat att det bara blir bättre och bättre.

Situationen ser iallafall ut ungefär såhär för tillfället:
Jag bor hemma, är arbetslös, läser sista terminen av Svenska B på komvux och har en stor rapport i fokus som ska vara klar till sommaren. Körkortet flyter på igen efter mina två månaders uppehåll dec - jan, och halkan är inbokad till slutet av mars. Det känns skönt. Jag hoppas verkligen att jag klarar mitt mål att få körkoret i slutet av maj! Jag har sökt jobb i Motala men också i Landskrona dit tanken är att jag ska åka i sommar, till min älskade Elias, och känna på sambolivet lite innan det förhoppningsvis blir flytt till hösten :). Det ska bli riktigt härligt, helt underbart! <3 Ja, så ser det ut iallafall, och det ska nog gå bra med allt.

Imorgon kommer Elias hit! Sooom jag längtar! Mamma och jag ska flänga runt lite imorgon innan han kommer och fixa internetbank till mig, åka till morfar oh sen hämta Elias i Linköping, och antagligen handla lite till Söndag. Då blir det 20-års kalas här hemma. Ca 20 pers ska vi klämma in i vår lilla fyra (det låter stort, men jag lovar att det lär bli trångt!) Eira kommer på Lördag också. Då på kvällen ska vi ut till Sandra & Micke för en trevlig liten melodifestivalskväll och bjudas på mat. Det ska bli riktigt mysigt. 

Så, nu ska ja styra och ställa lite och försöka göra något vettigt av dagen så att jag kan "ta ledigt" hela helgen sen och bara vara med vännerna, familjen och mitt hjärta <3
Puss!