SKRIVET: 2010-02-15, kl 00:46:42 | PUBLICERAT I: Övrigt

Solsken, kärlek och livet

En dag som startar med den ljuvligaste stämman du kan tänka dig, de sötaste små morgongrymtningarna och strålande solsken kan inte bli annat än underbar! Min dag började just såhär och den positiva, härliga känslan som stormade fram imorse hänger fortfarande kvar. Efter ett mysigt "god-morgon-samtal" med min älskade Elias klev jag upp ur sängen med en himla massa välbehag i själen, och efter att jag hoppat i en riktigt mysig söndags outfit och stoppat några mackor i magen lyckades jag få med mig Rölfen ut på en övningskörningstur i det härliga vädret! Det blev en mycket lyckad runda som innehöll allt från stadstrafik, parkering och starta i backe till 90-väg utan några större problem än ett eller två motorstopp vid start. Det känns riktigt bra nu att ha övningskört tre gånger sedan i Onsdags när jag innan förra veckan inte hade kört något hemma på över två månader. Imorgon har jag körlektion på förmiddagen och känner mig riktigt taggad och förberedd!

Innan vi åkte iväg hade jag tänkt till och lagt upp alla papper på skrivbordet och slagit upp rätt sidor i böckerna jag behövde för att plugga. Så när jag kom hem igen drog jag upp persiennerna helt och lät solen lysa rakt in i rummet, satte mig ner vid skrivbordet och satte igång! Sedan gick det som på räls. Jag har tagit några små pauser vid facebook eller gått ut i köket och letat efter något ätbart, men sedan har jag lyckats återgå till pluggandet utan att tappa koncentrationen! Det måste jag faktistk ge mig själv en liten applåd för, och ni som känner mig förstår säkert varför. Det gick i alla fall riktigt bra det också och straffet för att jag inte började tidigare med detta, som jag då inte kände för att lägga ner så mycket tid på alls, blev att jag nu känner att jag fick så pass mycket "kött på benen" att jag skulle vilja ha ett par dagar till på mig så att jag får med alltihopa och kan göra det riktigt bra. Men det är bara att kämpa på imorgon och få klart det så gott det bara går. Sedan har jag fram till Torsdag på mig att fixa ihop den skriftliga inlämningen. Kanoners!

Bara tanken på att det dessutom bara är två dagar kvar nu tills jag äntligen får åka ner till Elias igen har nog också gjort sitt idag kan jag tänka mig. Jag åkte dit den 17e januari förra gången och tanken var att jag skulle stanna till den 21e då han och hans underbaraa vän Therese erbjöd sig att köra mig ända hem till Motala från Landskrona. Det slutade med att han stannade här till den 7e februari! Vi fick alltså hela tre fantastiska veckor ihop fyllda med allt från mysiga hemmakvällar, kärlek, rundor på stan, bowling, mat, kärlek, en weekend i Norrtälje hos hans mamma och syskon, krogen, mera släkt och vänner, mera kärlek, barnkalas och ännu mera mat, mycket skratt, trevligt sällskap och kärlek m.m.m. Nu, inte mer än två veckor senare, är det dags för ytterligare 1½ vecka!! Jag kan ju utan att överdriva tala om för er att 2010 fick den ABSOLUT BÄSTA starten ett nytt år möjligen kan ha! Ett nytt liv har börjat detta år, en ny tid av mitt liv. En ny tid med en massa underbara stunder att upptäcka och njuta av tillsammans med den mest fantastiska och underbara människan jag träffat och jag är så lycklig att det är med dig, Elias, som denna tid ska spenderas. Du är mannen i mitt liv, jag älskar dig!

SKRIVET: 2010-02-08, kl 22:25:30 | PUBLICERAT I: Övrigt

Love conquers all

Jag har inget sammanhängande att berätta riktigt ännu, men håll ut(kik)! Det finns mycket att berätta men det tar lite tid att "få tummen ur..." och formulera ihop det till en förståelig textmassa. Jag ville bara medela med hundra tusen utropstecken att jag är lyklig och glad, kärleken spirar och livet känns underbart! Det går lite trögt med körkortet, skolan känns seg och jag är arbetslös. Men vad i hela friden gör det??

Han heter Elias Byström och detta mina vänner, detta är något man bara upplever en gång i livet och jag är fruktansvärt glad att det var min tur nu. Vår tur. Vår tid.

Här är förresten hans blogg, och här nedan är det kärlek i stora lass!
Som sagt, håll ut, det kommer mera.
Kramar på er sålänge allihopa!