SKRIVET: 2009-05-15, kl 20:38:22 | PUBLICERAT I: Övrigt

Studentkryssning och sommarfredag

Imorgon eftermiddag går busslasten från Norrköping med taggade studenter mot stockholm och Galaxy. Den efterlängtade studentkryssningen är här!


Festbuffé med gratis dricka och påfyllning, nån timme efter att båten lagt ut
Beach tema
Party!
Tax Free shopping
Taco buffé på söndag innan båten lägger till i sthlm runt 18.

Jag och Karin var på stan några timmar idag och fyndade varsin outift med lite sommar och beach känsla. Nu är det lite packning som ska tänkas igenom och sen blir det grillning och mys på baksidan med Eira, Rickard, Karin, Sandra, Ola och Jansson. Trevligt Fredagsgöra måste jag säga :)

Efter kryssningen är det bara 4 veckor kvar gott folk.

Trevlig helg! :)

SKRIVET: 2009-05-11, kl 11:58:05 | PUBLICERAT I: Övrigt

Under konstruktion!

Det här att blogga har väl gått lite sisådär senaste tiden. Men nu ska den fixas fin och fräsch till sommaren så att jag kan slita den ordentligt när jag går över till arbetslös om några veckor!

Fram tills dess är det full fart och fullt fokus som gäller på skolan och allt runt i kring.


Lite annat

Studentmössan har föresten hämtats nu, för en vecka sen ungefär, (tjoho!) och i helgen bär det av på studentkryssning! Mycket att se fram emot, och mycket att göra.

Sötafina Krister och jag möts upp i Motala nästa Onsdag också. Deeet ni. Det blir en helg hos mor med en massa god mat och trevligt sälskap, och vem vet, en och annan överraskning, kanske ;) Det vet man aldrig riktigt...
Längtar efter min älsklings Krister gör jag i alla fall så att jag snart blir tokig!! <3
och efter den helgen är det bara TVÅ VECKOR KVAR TILL STUDENTEN!

Otroligt...

ofattbart...


Hejdå...

SKRIVET: 2009-05-07, kl 17:35:42 | PUBLICERAT I: Övrigt

Gratis5.se

En riktigt bra gratis sida där det är otroligt lätt att samla ihop poäng som man sedan kan lösa in till pressentkort i en himla massa olika butiker! Man blir lite "ha galen" :)

"Du får 5 poäng för varje medlem som registerar sig och anger dig som värvande. Du får ytterligare 200 poäng när den du värvat samlat ihop sina första 100 poäng från våra annonsörer och erbjudanden. Om någon registerar sig via dig får dem 25 poäng extra!"

Bli medlem och ange elin184 som värvande så får du 50+25 poäng på en gång :)

Prova den här direktlänken för att registrera dig ----> http://www.gratis5.se/user/register/elin184
Fungerar den inte kan du gå in på www.gratis5.se Men glöm inte att ange mig som värvande! :D

Tjing!

SKRIVET: 2009-05-02, kl 14:53:47 | PUBLICERAT I: Övrigt

Tid, sommar och kärlek

Då var det redan lördag. Galet vad tiden går fort. Nu är det bara sex veckor kvar till studenten! Det gäller verkligen att ta en sak i taget och försöka fokusera på vad som måste göras just nu. "Paniken" för framtiden börjar smått tränga sig på ändå. Vart ska man bo? Vad ska man göra? Hur ska man klara av att säga hejdå till alla skolkamraterna och de som framför allt har varit både mina närmsta vänner och lilla familj de här tre åren? Hur ska jag kunna lämna Eira på elevhemmet? Hur ska jag kunna lämna ELEVHEMMET!? Norrköping!? Trots allt så är det en himla massa jag ser fram emot.  Även om man antingen skaffar sig ett job och har pengar men inte tid, eller inget jobb så att man har tid, men inga pengar, så längtar jag efter den här sommaren riiiiktigt mycket. All denna ovisshet är ju faktiskt också lite spännande, och framför allt så ska den delas med mitt hjärtas nyfunna kung - Krister!



Just nu sitter jag i hans lilla etta i Karlskoga och väntar på att han ska komma hem. Klockan sex imorse ilade han iväg till jobbet och kommer hem runt fyra tror jag. Så jag ska passa på att skriva på den där slutrapporten från projektarbetet som ska lämnas in till vår handledare på måndag. Det känns inge kul att åka härifrån imorgon när man har varit tillsammans i nästan en vecka, och veta att det dröjer tre veckor tills man ses igen. Men vilken vecka det har varit :) Krister kom till mig i Norrköpng i tisdags förmiddag och sedan tog vi bilen tillbaka till Karlskoga tillsammans i Torsdags. Vi har hunnit med en kort och blåsig mys/plugg stund i parken, strosat på Mariebergs köpcentrum i Örebro, hälsat på syrran med familj, eldat valborgsbrasa och grillat hos Kristers kompis med några grabbar, tagit årets första dopp (Inte Jag dock), grillat hos familjen Bergqvist med syskon och syskonbarn, och idag blev jag upphämtad vid halv tolv av Kristers mor, syster och systerdotter för att åka en sväng till marknaden. Och nu... jaa nu sitter jag här och väntar på att älsklingen min ska komma hem så att vi kan stoppa i oss lite mat.

Dags att göra det man satte sig här för att göra kanske....
Trevlig sommarhelg på er allihopa!