SKRIVET: 2009-01-15, kl 19:13:14 | PUBLICERAT I: Övrigt

Det där med matlagning

Det brukar faktiskt gå riktigt bra de gånger man tar sig för och gör något lite mera avancerat än makaroner och köttbullar. Igår gjorde jag en liten enkel "specialitet" med skinkschnitsel, champingoner, paprika och matlagningsgrädde. Supergott!! Men det känns som att man tar några steg bakåt när man lyckas så bra med själva matlagningen, men inte klarar av att värma den i mikron dagen efter. Jag vet inte riktigt vad som gick snett. Men snett gick det!


Från fryst till förkolnad! Som ni kanske ser så finns det inte mycket sås kvar. Den har på något vis dunstat och lämnat ett skelettmönster av kol kvar efter sig. Den röda paprikan var inte så röd längre, och köttet........ kniven gick inte ens igenom!

Det blev inte mycket mättnad efter det där kan jag lova.
Så önska mig lycka till, för nu kurrar magen igen!

Ciao! =)


Anonym

Aj,aj,aj

ser verkligen inte gott ut, -hur luktade köket efteråt?

du har väl hört vad som hände i Johnnys micro?

Kram mor



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: