SKRIVET: 2009-02-04, kl 13:56:08 | PUBLICERAT I: Övrigt

Som en mental förberedelse!?

Det har inte sjunkigt riktigt än. Det ligger där på ytan och skvalpar och gör mig aldeles glad. Men jag förstår inte! :D

Jag hade ätit, tagit en dusch och låg i sängen med morgonrock och handuksturban och tittade på en dansk serie eller vad det var. Det var i alla fall ett läkarpar som volonterade nere i Sydafrika. Killen var ute i någon by mitt på de orangea slätterna och pratade med invånarna om olika sjukdomar. Plötsligt börjar en kvinna föda och han får ju då rusa till hjälp. Självklart fördes mina tankar till min kära syster som i vilken stund som helst kunde ligga i samma situation, fast på ett sterilt sjukhus såklart. Helt plötsligt, klockan var ändå ganska mycket, så piper det till i telefonen och jag får ett sms. Tänkte att det var ifrån Karin eller någon här på hemmet, och att om det var viktigt skulle det ringa också, så jag skyndade inte direkt för att läsa sms:et. Men efter en stund, när det var paus på TV:n så satte jag mig upp och tog telefonen till mig.

Nytt medelande från
Syrran

"Hej sis. Vi är på
förlossningen nu. vattnet
gick för ung en timme sen.
vi får se om det blir barn
nu eller om vi får åka hem
och vänta lite till på
värkar? puss"





Jag tror att jag skulle kunnat mäta avståndet mellan mina örsnibbar med hjälp av mungiporna. Äntligen! Jag svarade på sms:et och rusade in till Eira, Karin och Carro. Trött som en sengångare var jag, men denna natten kände jag att jag skulle ha svårt att somna!

Dock blev det inte så. Efter att ha pratat av mig och fått träningsvärk i kinderna gick jag och la mig, och då tog det inte många minuter innan jag somnade kan jag lova. En underlig dröm hade jag dock, som jag nog inte delar med mig av här och nu. Men den utspelade sig delvis på sjukhuset i alla fall...

Tänk. Mamma, Pappa och lillasyster ska snart bli Mormor, Morfar och Moster!! :D
I stunden kan jag också medela att värkar har satt igång för några timmar sedan och min kära syster kämpar tappert! Jag håller alla mina tummar för att allt ska gå bra och att jag eventuellt får åka och träffa det lilla pyret på Söndag.
Wiiiiiiihhhhhhiiiiiiiiiiii!!!!! :D :D :D :D :D



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: